goedkope stomerij

Privacy Policy & Disclaimer

Je gegevens zijn veilig bij ons

disclaimer Goedkoopstestomerij.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en behandelt alle persoonsgegevens vertrouwelijk. Adverteerders of publiceerders presenteren op Goedkoopstestomerij.nl zelf bewust en actief informatie direct op deze site. Het spreekt voor zich dat deze gegevens door de adverteerder zelf publiekelijk worden gedeeld. Goedkoopsteatomerij.nl wisselt niet op andere wijze gegevens uit met derden. Gegevens zullen niet door de site voor commerciele doeleinden gebruikt worden.

Goedkoopstestomerij.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.

De webmaster spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. De beheerder van deze site kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie - ook betreffende de reacties - die middels deze site gevonden wordt.

De adverteerders of publiceerders die teksten en/of foto's plaatsen op deze website worden opgeroepen actief zelf de informatie op Goedkoopstestomerij.nl actueel te houden. Ziet u informatie die niet meer klopt? Neem svp contact met ons op.

Zoek je een goedkope stomerij of wasserette? Vind hier snel online alle goedkope stomerijen en wasserettes!

Houders van stomerijen, wasserettes melden hier gratis hun stomerij of kleding reiniging/ herstel atelier

Heb je commentaar, een idee of een leuke ervaring? Wil je adverteren? Meld al je reacties hier!